Připravili jsme pro vás novou sezonní kolekci italských značek, která je různorodá a najdete v ní mnoho barev a stylů. 
Jelikož již brzy se budou konat maturitní plesy a významné akce. I na ty jsme nezapomněli a chystáme se zaměřit na obuv vhodnou těchto akcí. Od nízkých podpatků po vysoké jehly, které je však možno nosit i poté v jarních či letních měsících. Snažíme se zaměřit na všechny věkové kategorie, tudíž si u nás může vybrat jak dorost, tak dospělé ženy i dámy. 

Nezapomněli jsme samozřejmě ani na přicházející sychravé a mokré počasí. Proto u nás na webu najdete mnoho modelů obuvi do tohoto počasí. Počínaje nízkými boty, pokračující přes kotníčkovou obuv, stylové boty na podpatku, střední a vyšší obuv či kozačky. 
Naše obuv je vyrobena z ekokůže, tudíž nehrozí žádnému promoknutí látky či nesmývatelným flekům na obuvi, které tak všechny ženy nesnášíme. Ve většině případů se dá naše obuv snadno otřít a zazáříte v ní při každé příležitosti ať už jste kdykoliv a kdekoliv. 

Věříme a doufáme, že si u nás vyberete. Již nyní pro vás vybíráme další nové lodičky, kozačky, mokasíny, baleríny, které budeme postupně přidávat. 

Sledujte náš web, Instagram či Facebook ať Vám neuniknou žádné novinky, akce či slevy.